• $
  • Wie zijn wij

Flexwerk de Visser

Wij zijn een uitzendbureau die gecertificeerd personeel uitleent aan lokale en regionale bedrijven en op verschillende vakgebieden. In ons bestand hebben we veel personeel voor de overheid, landbouw, industrie, groensector, bouw en logistiek. Wellicht kunnen wij iets voor u betekenen via onze bemiddeling.

Allereerst inventariseren we de motivatie van de werkzoekende, want niet iedereen is geschikt om in een bepaald sector te werken. Wij vinden het belangrijk dat de persoon die wij selecteren “fit” is, want hij/zij moet immers een goede prestatie kunnen leveren maar ook betrouwbaar, nauwkeurig en snelheid zijn factoren die wij belangrijk vinden. Enthousiasme en kennis van het vak is ook een pré. U kunt ook gebruik maken van onze beroepentest of adviseur.

Ieder uur van de dag een optimale personeelsbezetting dat is hetgeen dat iedere werkgever graag wil. Door kennis van de branche en productieproces weet Flexwerk de Visser wat dat betekent.

Flexibiliteit is belangrijk om uw productieproces op hoog niveau te houden. U krijgt te maken met onder- en overbezetting, maar uw productieproces gaat ten alle tijden door.

Door wekelijks op de behoeften van onze opdrachtgevers af te stemmen hebben wij het vermogen om onze planning snel aan te passen. Onze persoonlijke benadering draagt er aan bij de juiste persoon op de juiste werkplek te plaatsen.

Wij kennen enerzijds onze opdrachtgevers en hun behoeften en anderzijds onze uitzendkrachten.