• $
  • Opleidingen

Opleidingen en trainingen

Via Flexwerk de Visser investeer je in je toekomst met onze opleidingen en trainingen. Of je nu wil doorleren in combinatie met je baan of je hebt een opleiding nodig voordat je aan de slag gaat. Diverse opleidingen zijn mogelijk!

Wij investeren in het ontwikkelen en opleiden van jouw carrière. Werken via Flexwerk de Visser is investeren in je toekomst.

VCA1

Met het VCA1 diploma laat je zien dat je de basiskennis bezit van VGM (Veiligheid, Gezondheid en Milieu). Je kunt veilig werken en daarbij rekening houden met milieu en gezondheid van jezelf en anderen.

VCA1 bestaat uit kennis over onder meer de wet- en regelgeving, het herkennen van onveilige situaties en handelingen en het treffen van maatregelen ter voorkoming van ongevallen.

Heftruck certificaat

Deze heftrucktraining is geschikt voor iedereen die weinig ervaring heeft met een heftruck. Tijdens de heftruck cursus behandelen we zowel de theorie als de praktijk. De focus ligt op het laatste, zodat uw personeel na het behalen van het heftruckcertificaat zeer goed in staat is om zelfstandig een heftruck te besturen.

BHV

Tijdens de BHV-cursus leiden onze instructeurs je binnen 2 dagen op tot gecertificeerd BHV’er. De opleiding in onze realistische traininglocaties richten zich vooral op de praktijk: brand bestrijden, ontruimen en communicatie, levensreddende handelingen.

Diverse andere opleidingen vraag naar de mogelijkheden!