Flexwerk de Visser    uw specialist in flexibele arbeid

 

Wie zijn wij?

We zijn een landelijke technisch uitzendbureau die gecertificeerd personeel uitleent, op verschillende vakgebieden, aan lokale en regionale voedingsbedrijven. In ons bestand hebben we veel personeel voor de logistiek, productie en proces operators.

Allereerst inventariseren we de motivatie van de werkzoekende, want niet iedereen is geschikt om in een bepaald sector te werken. Wij vinden het belangrijk dat de persoon die wij voor u selecteren "fit" is, want hij/zij moet immers een goede prestatie kunnen leveren, betrouwbaar, nauwkeurig en snel zijn. Enthousiasme en kennis van het vak is ook een pré om een goede prestatie te kunnen leveren.

Ieder uur van de dag een optimale personeelsbezetting dat is hetgeen dat iedere werkgever graag wil. Door kennis van de branche en productieproces weet Flexwerk de Visser BV wat dat betekent.

Flexibiliteit is belangrijk om uw productieproces op hoog niveau te houden. U krijgt te maken met onder- en overbezetting, maar uw productieproces gaat ten alle tijden door.

Door wekelijks op de behoeften van onze opdrachtgevers af te stemmen hebben wij het vermogen om onze planning snel aan te passen. Onze persoonlijke benadering draagt er aan bij de juiste persoon op de juiste werkplek te plaatsen.

Wij kennen enerzijds onze opdrachtgevers en hun behoeften en anderzijds onze uitzendkrachten.

E-mailen
Bellen
Map
Info